Pe 19.1. klo 19 • Melankolian aika – John Danyel’s Songs for the Lute, Viol and Voices

Auroren toisessa konsertissa esiintyy helsinkiläinen gambayhtye Jaye Consort kanadalaisen mezzosopraano Debi Wongin kanssa. Ohjelmassa on consortlauluja ja -musiikkia, ja konsertissa kuullaan myös William Byrdin, Francis Pilkingtonin ja Thomas Campionin sävellyksiä.

Robert Burton kuvasi melankolian asteita kaikkiaan 88 kappaletta vuonna 1621 julkaisemassa teoksessa The Anatomy of Melancholy. Hänen mukaansa parhaat parannuskeinot tuohon aikansa muotisairauteen olivat hilpeys, kuppi vahvaa juomaa, iloinen seura ja musiikki. Konsertissa Melankolian aika kanadalainen mezzosopraano Debi Wong, luutisti Eero Palviainen ja Jaye Consort Helsinki (Varpu Haavisto, Markus Kuikka, Arvo Haasma ja Mikko Perkola) esittävät englantilaista laulu- ja soitinmusiikkia 1600-luvun alusta. Säveltäjät ovat John Danyel, Thomas Campion, William Byrd, Frances Pilkington ja Tobias Hume.

Konsertti järjestetään perjantaina 19.1.2018 klo 19 Paavalinkirkossa. Taiteilijatapaaminen ja ilmainen kahvitarjoilu 45 minuuttia ennen konserttia kirkon alasalissa.

Liput Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta (korttimaksu mahdollinen). Osta liput nyt!

  • yksittäinen konsertti 20/15 € (22,50/17,50 € Lippu.fi-palvelumaksun kanssa)
  • festivaalipassi 50/35 € (53,50/37,50 € Lippu.fi-palvelumaksun kanssa)